АКТЕРИ

Кирил Коруновски Премиерот
Николина Кујача Неона
Оливер Митковски Рокси
Игор Ангелов Фаца
Јордан Симонов Кепо
Софија Насевска Миранда
Александар Микиќ Цакани
Јелена Јованова Бани
Гораст Цветковски DJ Dule
Драгана Костадиновска Олимпија
Сашко Коцев Роберт
Соња Стамболџиоска Mommy
Славиша Кајевски Сурла
Јелена Галевска Гоца
Кирил Поп Христов Водител

Екипа

Режија Васил Христов
Сценарио Васил Христов
Продуценти Васил Христов, Горан Ацевски
Музика Дарко Спасовски, Огнен Анастасовски
Продукција ДИАБОЛИК
Кинематограф Душан Кардалевски